0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
speelgoed
Registreren

Je account is verwijderd

Nu je account is verwijderd kun je niet meer
inloggen met je inloggegevens.

Jammer dat je moest gaan, hopelijk zien we je op een dag weer
met een nieuw account.

Ok

Verwijder mijn account

Hier kun je jouw account verwijderen.

Als je je account laat verwijderen, worden al je sporen op
deze website voor altijd gewist, dit kan niet ongedaan worden gemaakt.

Weet je zeker dat je je account wilt laten verwijderen?

Ja, ik weet het zeker

Melden

Deze video is nu gemeld. Bedankt.

Ok

Leuk gevonden!

Je vond deze video leuk, bedankt.

Ok

Geactiveerd

Je account is nu geactiveerd!

Ga meteen naar:

Ok

Activeer jouw account

We hebben een activatie e-mail naar je toegezonden.
Gebruik de link in deze e-mail om jouw account te activeren.

Mocht de e-mail maar niet binnenkomen,
controleer dan even jouw spamfilter.

Ok
Caps Lock staat aan!

Stel je wachtwoord opnieuw in

Wanneer u uw wachtwoord niet meer weet:

Resetten

Reset jouw wachtwoord

Gebruik de link in de e-mail om je wachtwoord
opnieuw in te stellen.

Ok

Nieuw wachtwoord opgeslagen

Je kunt nu inloggen met jouw nieuw gekozen wachtwoord.

Ga meteen naar:

Ok
Capslock is aan!

Nieuw wachtwoord

Voer een nieuw wachtwoord in

Resetten
Capslock is aan!

Registreren

Maak een account, het is gratis!Registreren
Door te registreren ga je akkoord met de Voorwaarden en het Privacybeleid, inclusief het gebruik van cookies.

Favoriet

Je hebt deze video gebookmarked!

Ok

Je bent niet ingelogd

Login om bijv. video's te liken, favoriete video's te verzamelen en je te abonneren op kanalen!

Ok
Lego Star Wars
Lego Unikitty
Lego Advent Calendar
Lego Lord Of The Rings
Lego Icons
Lego Super Mario
Lego Sonic
Lego Classic
Lego Disney
Lego Minecraft
Lego Juniors
Lego Avatar
Lego Technic
Lego Art
Lego Ninjago
Toy Network
Voorwaarden

Voorwaarden

Om zaken in deze verklaring zo duidelijk mogelijk uit te leggen, is elke verwijzing naar een van deze termen strikt gedefinieerd als:

"Deze website": www.toynetwork.nl
"YouTube": www.youtube.com
"Creator": Gebruiker / uploader van / op YouTube
"Embed-speler": Een videospeler van YouTube om video's weer te geven op websites buiten de website van YouTube
"Embed-video": Video van YouTube die een maker heeft vrijgegeven voor weergave op andere websites in een YouTube-embed-speler

Deze website ( www.toynetwork.nl ) is een systeem waar je ingesloten video's van YouTube kunt bekijken. Het is een verzameling video's die je als gebruiker kunt bekijken via een embed-speler, geladen vanuit YouTube. Al deze video's zijn gemaakt door makers op Youtube.com en deze video's zijn met toestemming van de makers vrijgegeven via de insluitoptie.

Makers

Omdat deze makers de instelling 'video insluiten' op YouTube hebben 'aangezet', geven zij het recht om deze video's op andere websites weer te geven in een embedded videoplayer-script van YouTube. Alle makers zijn op de hoogte van de mogelijkheden die embed video's hebben, inclusief de mogelijkheid voor andere websites om hun video's af te spelen in een embed video player van YouTube. De maker heeft op Youtube de keuze of video's op andere websites kunnen worden afgespeeld of niet.

Dit script voor het insluiten van een videospeler wordt gratis geleverd door YouTube en is voor iedereen gratis te gebruiken. Alle video's die op deze website worden getoond, inclusief de foto's die bij de video's horen (thumbnails), zijn geen eigendom van deze website. Deze foto's en video's zijn eigendom van YouTube en de makers volgens de richtlijnen van YouTube. We tonen de thumbnail van een video met als doel de gebruiker een indruk te geven van een video. Nogmaals, we zijn niet de eigenaar van deze foto's en video's. De foto's en video's op deze website zijn allemaal geladen vanaf YouTube en zijn servers.

Er zijn geen materialen (foto's en video's) opgeslagen op deze server/website, afkomstig van YouTube. Alle video's en miniaturen worden alleen geladen vanaf servers die eigendom zijn van YouTube.

Wij volgen volledig de richtlijnen van YouTube en maken gebruik van de mogelijkheid om embedded video's te tonen aan onze bezoekers van deze website. Mocht een maker het er niet mee eens zijn dat zijn of haar video's op deze website worden getoond, dan kan de eigenaar van het materiaal de optie "video insluiten" op YouTube uitschakelen in de afdeling voor makers. Als een maker deze optie "video insluiten" uitschakelt, stopt deze website automatisch zo snel mogelijk met het weergeven van de video's. Het is aan de maker zelf om de toestemming op elk moment individueel in te trekken. Er is zelfs de mogelijkheid om deze website specifiek te blokkeren op YouTube, hoe je dit doet, lees je op Youtube. Na een eventuele blokkering van deze website zal deze website zo spoedig mogelijk automatisch de betreffende video's niet meer tonen.

Verantwoordelijkheid

- Deze website is niet de eigenaar van alle zichtbare foto's en video's op deze website, afkomstig van YouTube.
- Deze website claimt geen foto's of video's op deze website, afkomstig van YouTube.
- Deze website uploadt geen foto's en video's opnieuw naar deze website, afkomstig van YouTube.
- Deze website verkoopt geen inhoud / foto's / video's op deze website, afkomstig van YouTube.
- Deze website maakt geen misbruik van foto's en video's voor andere doeleinden op deze website, afkomstig van YouTube.
- Deze website bewerkt geen foto's en video's op deze website, afkomstig van YouTube.
- Deze website is niet verantwoordelijk voor de inhoud van enige foto of video op deze website, afkomstig van YouTube.
- Deze website heeft geen materiaal (foto's en video's) aanwezig / opgeslagen op deze server / deze website van makers, afkomstig van YouTube.
- Deze website verdient geen inkomsten uit advertenties die worden weergegeven in de video's in de embed-speler die is geladen vanaf de YouTube-server.

De op deze website aanwezige embed-videospelers zijn origineel, niet aangepast en geplaatst volgens de richtlijnen van YouTube. Alle opties in deze ene speler zijn afkomstig van en vallen onder de verantwoordelijkheid van YouTube. Wij zijn niet aansprakelijk voor de werking van deze embed players/scripts. Als er iets mis is met deze spelers / scripts, wat bijvoorbeeld kan leiden tot schade of andere ongewenste dingen, is alleen YouTube verantwoordelijk, aangezien dit een origineel script van YouTube is.

Overtredingen

Mocht het voorkomen dat een maker, aanwezig op onze website, ten onrechte een video toont/claimt die geen eigendom is van de maker en deze op zijn eigen kanaal heeft geŁpload, dan dient de eigenaar van deze video hierover contact op te nemen met YouTube. YouTube is de enige die schendingen van het auteursrecht (en alle schendingen volgens het eigen beleid van YouTube) van zijn platform kan verwijderen, en alleen YouTube kan de betreffende maker aansprakelijk stellen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor foto's of video's die zijn geŁpload in strijd met het beleid van YouTube. Makers op YouTube kunnen ons niet aansprakelijk stellen voor hun eigen ingesloten video's of die van anderen. YouTube is als enige verantwoordelijk voor zijn eigen gebruikers en de service om video's te tonen via de embed-spelers voor websites zoals deze. We zijn ook niet verantwoordelijk als een maker misleidende, schokkende, discriminerende of hatelijke inhoud uploadt, alle video's zijn van YouTube met de gebruiksrichtlijnen van YouTube. Het kan natuurlijk voorkomen dat er een video met misleidende, schokkende, discriminerende of haatdragende inhoud doorheen glipt, dit is de verantwoordelijkheid van YouTube. We tonen de video's dan ook niet direct op deze website, zodat YouTube meer tijd heeft om de nieuw geŁploade video te beoordelen. Mocht het voorkomen dat een kanaal / maker misleidende, schokkende, discriminerende of haatdragende inhoud uploadt, dan kan deze website hiervoor niet verantwoordelijk worden gehouden.

Als iemand van mening is dat er sprake is van een auteursrechtschending op onze website ( foto / video ), verwijzen we deze klacht door naar Youtube.com met hun algemene voorwaarden via: https://support.google.com/youtube/answer/2807622?hl=nl

Zichtbaarheid

Als een video, aanwezig op deze website, door de eigenaar wordt verwijderd op YouTube, privť wordt gemaakt of de video niet meer beschikbaar is in uw land, wordt de video niet meer vertoond op deze website. Ook wanneer een maker de optie voor het insluiten van video volledig heeft uitgeschakeld. Video's die niet meer afspeelbaar zijn, herken je aan de grijze thumbnail. Deze video zal binnenkort niet meer zichtbaar zijn op deze website.

We maken geen deel uit van YouTube, we beweren niet dat we deel uitmaken van YouTube. We zijn ook geen eigenaar van delen van YouTube (foto's, video's, ingesloten spelers, cookies van YouTube), we claimen geen foto's, video's, delen of scripts die van YouTube komen. We respecteren en volgen het beleid van YouTube volledig en wijken nergens van af.